zondag 2 december 2012

De 4e snuffelmiddag is achter de rug

De 4e snuffelmiddag is achter de rug, alles is terug uitgepakt en alle artikelen staan terug op hun plek, de site is helemaal terug bijgewerkt, de achterstand in de bestellingen en mails zijn dit weekend ook allemaal weggewerkt, de nieuwe maandaanbiedingen en wedstrijd die staan al online en nu heb ik even tijd om het blog bij te werken, want de laatste paar dagen is daar weinig opgebeurt, maar nu beginnen we met de snuffelmiddag. 

Achter de schermen werd er al weken gewerkt aan alles voor de snuffelmiddag, zowel de voorbereidingen van de demo, workshop als de engeltjes die dit keer als extra'tje waren. 
En in de afgelopen 2 weken is er druk gewerkt om alle artikelen in te pakken, alles in te richting en natuurlijk alles weer terug op z'n plek op te ruimen, maar met dank aan een aantal lieverds stond een woensdagochtend eigenlijk alles al zo goed als klaar, zodat we enkel het HJ nog klaar moesten leggen, die gelukkig 's ochtends netjes in Terneuzen werd bezorgd, nog een paar kleine dingetjes klaar zetten voordat we gingen eten en na het eten nog even de workshop tafel in orde maken en natuurlijk de koffie zetten en toen kon de middag van start gaan, gelukkig waren we vrij vroeg al klaar want er waren een aantal mensen al vroeger gekomen dan 13.30 en zo ging de middag al vrij vroeg van start. 

Bij de workshoptafels van Henny was het al vlug gezellig druk met de creatievelingen die het lantaarntje gingen maken, eigenlijk is het daar de hele middag gezellig geweest en zijn er veel lantaarntjes gemaakt. 
Bij Matty & Judith die dit keer geen workshop gaven maar een leuke demo met de Toga Scrapmallen zijn er ook geregeld kijkers geweest. 
In de verkoopruimte was het al vrij snel lekker druk, maar doordat alles nog meer verspreidt stond en beter was ingericht kon er toch lekker tussen de spullen gesnuffeld worden, eigenlijk was het de hele middag gewoon gezellig druk, we hebben ons best gedaan om het wachten bij de kassa zo kort mogelijk te houden.
Ook deze middag hebben een aantal namen een gezicht gekregen, maar waren er ook nieuwe gezichten bij en een aantal vertrouwde gezichten. 
Er waren weer veel positieve reacties, veel vragen over een volgende keer en zelfs al een aantal aanmeldingen voor de volgende workshop. 

Dat er een volgende keer komt is zeker, alleen niet meer dit jaar, maar de plannen zijn er wel al, het wordt eind Februari, alleen moet de datum binnenkort nog geprikt worden, wel is er al nagedacht over hoe we het dit keer gaan doen met de workshops of demo's, er is nu al zeker dat er dit keer geen demo komt maar dat de workshop verdeelt wordt in 2 groepen, de ene groep wordt een tasje, doosje of iets in die richting, deze wordt gegeven door Matty & Judith.
De andere groep wordt een kaartje, deze zal worden gegeven voor Henny. 
Maar wat precies, dat horen jullie later. 

Zonder een aantal lieverds die mij geholpen hebben hadden de Snuffelmiddagen niet zo'n groot succes geweest als dat ze nu zijn, ik hoop dan ook dat al deze lieverds mij ook volgend jaar weer helpen met de Snuffelmiddagen, maar toch wil ik ze ook dit keer nog even in het zonnetje zetten en bedanken voor alle hulp. 
Ik wil dit keer als eerste beginnen met
Caroline, die ondanks het overlijden van haar schoonmoeder en alles wat daarbij komt kijken, toch aanwezig was op de snuffelmiddag om te helpen als het nodig was en voor de rest gewoon lekker even te genieten en eventjes haar gedachten te verzetten. 
Matty & Judith voor het geven van de Demo en het maken van de voorbeelden. 
Henny voor het geven van de workshop. 
Ria, m'n moeder, die heeft geholpen met de voorbereidingen om de ruimte in orde te krijgen, het helpen tijdens de snuffelmiddag, het inpakken en opruimen aan het eind van de dag en natuurlijk het verzorgen van het eten op deze middag en tijdens het opbouwen. 
Emmy voor het helpen met opbouwen, het helpen van de klanten op de snuffelmiddag en voor de hulp tijdens het inpakken en opruimen aan het einde van de dag. 
Belinda voor het helpen met opbouwen, het helpen achter de kassa en de hulp met het inpakken en opruimen aan het einde van de dag.
Tiny voor de hulp op de snuffelmiddag en de hulp met het inpakken en opruimen aan het einde van de dag.
En dan als laatste een aantal lieve mannen die achter de schermen hebben geholpen met het sjouwen. 
Wilbert voor het sjouwen van alle tafels die in de ruimte nodig waren en het opruimen achteraf. 
Jan voor het helpen na de snuffelmiddag met opruimen en om te helpen om alle spullen terug in Sluiskil te krijgen. 
Wilco om te helpen om alle spullen terug naar boven te sjouwen. 
En Rudy om te helpen met inpakken, het overbrengen van de spullen naar Terneuzen, het opruimen na de middag en het overbrengen van alle spullen terug naar Sluiskil en de spullen terug naar boven te sjouwen. 

En als laatste natuurlijk iedereen die op deze middag is komen snuffelen en freubelen, want zonder hun had het niet zo gezellig geweest.

Liefs Bianca

PS. mocht je herkenbaar op de foto staan en je hebt dit liever niet, laat het me dan even weten. 

1 opmerking:

  1. Wat leuk al die foto's.
    en natuurlijk helpen we volgende keer weer.
    Het was beren gezellig.

    gr Tiny

    BeantwoordenVerwijderen