zondag 30 september 2012

DT Conny - Lekkers

We blijven toch een beetje in de kerst-sfeer, met alle nieuwe kerstartikelen die in de afgelopen weken zijn uitgekomen, daarom dit keer een mooie geborduurde kaart. 

Ook deze kaart is gemaakt met een kerstknipvel van Yvonne Creations

DT Wendy - Kerstkatjes

Vandaag een lief kaartje van Wendy, dit keer met het knipvel met kerstkatjes van Le Suh.Wendy heeft zelf sinds kort ook een blog, waarop nog meer kaarten van haar te bewonderen zijn. 
Nemen jullie even een kijkje op haar blog?

zaterdag 29 september 2012

vrijdag 28 september 2012

De 3e Snuffelmiddag is achter de rug

In de afgelopen weken is er achter de schermen druk gewerkt aan de voorbereidingen van de snuffelmiddag en een woensdag was het weer zover, alweer de 3e snuffelmiddag.
Ik ben nog druk bezig met opruimen van de spullen, het bijwerken van de site en de achterstand wegwerken in m'n mailbox en bestellingen, maar toch wil ik eventjes een berichtje tikken over de snuffelmiddag.

De ruimte was toch weer iets anders ingedeeld, zo is de workshop en demo in één gedeelte van de ruimte te vinden en is de andere gedeelte van de ruimte ingericht voor de verkoop, ik kan nu wel zeggen dat we eindelijk een goede inrichting gevonden hebben, het blijft altijd even zoeken naar de juiste indeling.

Op zondag zijn alle spullen al overgebracht, op maandag heb ik nog de laatste dingetje bij elkaar gezocht en prijslijsten gemaakt en op dinsdag hebben we met z'n 2en alles opgebouwd, op woensdag nog even de laatste dingen opgeruimd, want een aantal nieuwe artikelen zijn dinsdag bezorgd en op woensdagochtend was de doos daar met het nieuwe HJ en een nieuwe voorraad van de nieuwste Joy! artikelen.
Woensdagochtend kwam ook Belinda al snel aangefietst om nog even te helpen met de laatste dingen en niet veel later kwam ook Henny al aan met een aantal schitterende voorbeelden en met de stansjes.
Na even nog lekker rustig gezeten te hebben om te eten, kwamen ook Tiny, Jenneke en Emmy binnen om nog even te helpen en alvast te snuffelen en niet veel later begonnen de creatievelingen al binnen druppelen, de workshoptafel was al gevuld voordat Matty, Wyatt en Judith er waren.
Na wat schuiven met de dames tussen de workshop en de demo, konden alle dames beginnen met freubelen, de demo van Henny is uiteindelijk toch een workshop geworden doordat er zoveel intresse was dat Henny haar kaart niet heeft voorgedaan, maar heeft uitgelegd en rondgelopen.
Ook bij Matty en Judith zijn een aantal schitterende kaart-doosjes gemaakt voor de kerst, een aantal resultaten zijn op de foto gezet en zijn straks hieronder te bewonderen.
In de verkoopruimte was er de eerste 2 uur een gezellige drukte, waardoor er voor het afrekenen even een rij ontstond, we hebben ons best gedaan om de rij zo snel mogelijk weg te krijgen, daarna was het meer verspreidt, maar bleef het een gezellige drukte.
Een aantal namen hebben deze dag een gezicht gekregen, wat toch ook wel erg leuk is om even een praatje te maken en hebben we een hoop positieve reacties gehad en geregeld werd er al gevraagd naar de volgende keer of er al een datum bekend was.
Ook de stansjes van Henny waren een groot succes, die waren heel snel uitverkocht, maar door het succes zullen er op de volgende middag ook weer stansjes te koop zijn.

Ook dit keer was er weer een verloting onder de klanten, de verlotingsbriefjes zijn vanmiddag geschud om iedereen een eerlijke kans te geven en daaruit is één winnaar getrokken, de winnaar van de kadobon is Cath Sauvangsjo.

Omdat het ook dit keer weer een succes wordt, zijn we al bezig met het plannen van een nieuwe datum, we kunnen wel alvast verklappen dat we in de richting denken van eind November, daarnaast zal er een kleine wijziging zijn, Matty & Judith zullen een demo geven met de Toga-scrapmallen, omdat er gevraagd is of er daar iets mee gedaan kon worden, hebben de dames hierover nagedacht, een workshop met de mallen gaat niet werken, daarom is er gekozen voor een demo.
Naast de demo zal er wel een workshop zijn, dit keer van Henny, maar wat dit gaat worden, daar is Henny nog over aan het nadenken, dus dit is nog even een verrassing.


Als laatste wil ik toch nog eventjes de lieverds in het zonnetje zetten die mij hebben geholpen om er weer een succes van te maken.
Ria (m'n moeder) voor de hulp bij alle voorbereidingen om de ruimte ingericht te krijgen, voor de hulp  tijdens het uitstallen van de spullen en voor alle hulp als duizendpoot op de snuffelmiddag en voor het helpen met inpakken en opruimen na de snuffelmiddag.
Belinda voor haar hulp tijdens de middag zelf achter de verkooptafel.
Henny, voor de demonstratie/workshop, de voorbeelden en de stansjes.
Matty & Judith die ook dit keer weer de workshop hebben bedacht, voorbeelden hebben gemaakt en de workshop hebben gegeven.
Emmy, die op de snuffelmiddag toch ook al duizendpoot heeft geholpen, want die heeft echt van alles gedaan, van het helpen van klanten tot het afwassen en voor het helpen bij het inpakken en opruimen na de snuffelmiddag.
Caroline, die op de snuffelmiddag ook als duizendpoot heeft geholpen.
Tiny, die op de snuffelmiddag met de Vagabond bezig is geweest voor uitleg en voor het helpen van de klanten en het helpen met inpakken na de snuffelmiddag.
Jenneke, die na de snuffelmiddag heeft geholpen met het inpakken en opruimen.
Jan, voor het helpen inladen en opruimen na de snuffelmiddag en voor de hulp om alle spullen weer terug naar Sluiskil te brengen.
Wilco, die heeft geholpen om alle spullen weer terug naar boven te sjouwen
En als laatste Rudy, die heeft geholpen met het inpakken van de spullen, het sjouwen van de spullen en alle spullen over te brengen naar Terneuzen..

Ook deze dag had zonder al deze toppers niet zo'n succes kunnen worden, daarom allemaal ontzettend bedankt.

En natuurlijk iedereen die is wezen snuffelen of freubelen, want ook zonder jullie had de middag niet zo gezellig geweest als dat hij was.

Liefs Bianca

Ps. sta je herkenbaar op de foto en heb je dit liever niet, mail me dan eventjes.


woensdag 26 september 2012

DT Judith - Sneeuwpop

Ik kwam in m'n mailbox nog een leuk kaartje tegen van Judith wat ik door alle drukte helemaal ben vergeten te plaatsen op het blog, dus hier komt hij alsnog


De sneeuwpop is een Creatable

maandag 24 september 2012

vrijdag 21 september 2012

DT Conny - Kerst

Het wordt buiten al kouder, daarom vandaag een kaart die toch een beetje warmte brengt.

De sneeuwman is van het knipvel van Yvonne Creations
De kerstster is een Creatable.

donderdag 20 september 2012

woensdag 19 september 2012

dinsdag 18 september 2012

DT Henny - Kerstster

Henny is een leuk idee tegen gekomen met de kaartenstandaards van Joy. 
Ze is hiermee zelf aan het puzzelen geweest en met het volgende resultaat:


Hiervoor heeft ze gebruik gemaakt van de Kaartenstandaard en de kerstboom van Joy!

DT Caroline - Less is More

Caroline maakt graag Less is More kaarten, dit keer heeft ze er een dames kaart mee gemaakt. 

De stempel is van Lucy Cromwell

vrijdag 14 september 2012

woensdag 12 september 2012

DT Wendy - Mannenkaart

Vandaag twee nieuwtjes over het DT. 
Yvonne gaat binnenkort stoppen als DT-lid, door al haar bezigheden naast het maken van kaartjes heeft ze er jammer genoeg niet genoeg tijd meer voor om DT-lid te zijn en mooie voorbeelden te maken.
Ze zal de opdrachten met de knipvellen die ze heeft liggen nog af maken, dus de komende tijd zullen we af en toe nog een voorbeeldje van haar zien op het blog. 

Het andere nieuws is goed nieuws, vandaag is het eerste kaartje van Wendy te bewonderen op het blog. 
Zij neemt plaats in het DT en zal aan de slag gaan met knipvellen, achtergrondpapier en wie weet wat nog meer, maar dat zullen jullie vanzelf ontdekken de komende tijd op het blog. 
Wendy maakt zelf al een tijdje mooie kaarten met verschillende technieken, naast het maken van kaartjes heeft zij nog een hele grote passie, haar schatten van katten, neem maar van mij aan schatjes zijn het zeker en heerlijke slijmers. 

Maar goed, ik zal nu het eerste voorbeeldkaartje van Wendy plaatsen.
De kaart is gemaakt met het nieuwe mannenknipvel van Le Suh.


dinsdag 11 september 2012

Mooie kaarten van Lizy

Vandaag kreeg ik van Lizy in m'n mail een paar leuke kerstkaarten die ze heeft gemaakt. 
Ik wil ze jullie ook niet onthouden, want het zijn mooie kaarten.
maandag 10 september 2012

zaterdag 8 september 2012

woensdag 5 september 2012

DT Henny - Voorbeelden Demo

Henny heeft nog 2 voorbeelden gemaakt voor de Demo op de snuffelmiddag.
Voor de demo wordt de creatable LR0236 gebruikt.dinsdag 4 september 2012

DT Emmy - Marieke

Emmy gebruikt graag de Marieke knipvellen, al vindt ze het wel zonde om er in te moeten knippen, ze zijn ook zo mooi, maar toch heeft ze er een leuke kaart mee gemaakt. DT Henny - Hart

Bij de nieuwe Marianne Design artikelen zit een leuke craftable om te "vlechten".
Met deze craftable is Henny druk bezig geweest en het resultaat mag er echt zijn.


De kaart is afgewerkt met:
Yvonne Creation plaatje
Tekst
Lint & Bloemetje