woensdag 10 juli 2013

Leuk nieuwtje

Al een paar maanden spelen we met een leuk idee, maar sinds de workshops op de Snuffelmiddag van September binnen een dag al zo goed als vol zit, zijn we verder gegaan met de uitwerking van dit idee, nieuwsgierig wat het is?

We gaan een leuke workshopdag organiseren in Terneuzen, de datum hiervoor hebben we al geprikt en dat wordt Woensdag 30 Oktober, de locatie is hetzelfde als waar we de snuffelmiddag houden.
Als er genoeg animo voor is willen we hier een vaste dag van maken, die we zo'n 5 a 6 keer per jaar gaan organiseren, in de maanden dat er geen snuffelmiddag is, m.u.v. de 2 zomermaanden Juli en Augustus.

De dag wordt ingedeeld in 2 delen, 's ochtends start er een groep om 9.30 tot 12.30 en 's middags start er een groep om 13.30 tot 16.30.
Deelname aan een workshop zal 5 euro per workshop gaan kosten, incl. Koffie en/of Thee.
Het is dus mogelijk om er een gezellige dag uit van te maken door zowel 's ochtends als 's middags een workshop te doen, daarnaast zal er een mogelijkheid zijn voor een Lunch tegen meerprijs (hoe duur dit wordt moeten we nog even bekijken).

Er zullen per dagdeel 3 a 4 workshops tegelijk worden gegeven, dus er is keuze genoeg en hopelijk voor ieder wat wils.
Afhankelijk van de workshop zal er gewerkt worden in groepen van 4 tot 8 personen per workshop.

Welke workshops we op 30 Oktober zullen gaan doen dat is nog niet helemaal bekend, hierover gaan we half September met z'n allen rond de tafel zitten en zodra dit bekend is zullen we dit natuurlijk zo snel mogelijk bekend worden.

Het hele team die deze dag mogelijk maakt zijn dezelfde als die helpen om de snuffelmiddagen een succes te maken.
Zo zullen Matty, Judith, Caroline, Henny, Belinda, Emmy, Ria en ik zelf deze dag verzorgen, de workshops, maar ook de extra hulp die nodig is.

Er zal maar een beperkte verkoop zijn, zodat we de hele ruimte kunnen benutten voor de workshops, ik zal enkel de artikelen mee nemen die worden gebruikt in de workshops, zodat er de mogelijkheid is om de artikelen waar mee gewerkt wordt aan te schaffen, eventueel het afhalen van een bestelling is wel mogelijk, mits er wordt mee gedaan aan een workshop.

De workshops zullen gevarieerd zijn, van kaarten en doosjes tot sponstechnieken en encaustic.

Nu zijn we natuurlijk wel nieuwsgierig of er interesse in is en zo ja wat je dan het liefste zou maken.

Opgeven is eventueel al mogelijk, er wordt dan een lijst gemaakt op volgorde van binnenkomst en zodra de workshops bekend zijn heb je dan de eerste keus.

2 opmerkingen:

  1. Leuk idee ! Dan zal ik moeten switchen met mijn werkdag, want dat is meestal op woensdag tot 13.30 u.
    Groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen