donderdag 23 januari 2014

Caroline - Stampin' Up

Stampin' Up producten zijn niet te vinden bij de winkels en worden alleen verkocht via een demonstratrice van Stampin' Up.
Caroline is een demonstratrice die niet alleen de artikelen van Stampin' Up verkoopt, maar er ook hele leuke workshops mee geeft.Wil jij ook kennis maken met de producten van Stampin’Up!, dan is februari-maart de ideale periode.
Tijdens deze maanden bij besteding van 60 euro geeft Stampin’Up! jou de mogelijkheid nog een extra gratis product uit een aparte catalogus te kiezen. De nieuwe voorjaarscatalogus met tal van leuke en aparte spulletjes is ook weer heerlijk om door te bladeren en later te spelen met deze producten.
Heb je dus zin in een workshop, dan kan dat na afspraak geregeld worden. Wil je een workshop met jouw vriendinnen, collega’s of wie dan ook bij jou thuis of in een buurthuis, dan is dat ook mogelijk. Aarzel dus niet en neem contact op met mij. Mailadres: caroline_van_den_neste@hotmail.com

Nieuwsgierig naar meer creatieve uitspattingen van Caroline met de Stampin' Up artikelen, neem even een kijkje op haar SU-blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten