vrijdag 10 februari 2012

Een leuk DT nieuwtje

Het DT team krijgt 1 of 2 keer per maand een leuke nieuw artikel, zoals jullie op het blog al hebben kunnen zien zijn dit de meest uiteenlopende thema's en merken.
Maar in sommige maanden komt er zoveel leuks uit dat het heel moeilijk is om uit te zoeken met welke nieuwe artikelen het DT aan de slag kan gaan, het moet voor hun ook leuk blijven om te doen zonder druk of verplichtingen dat er iedere week een paar kaarten klaar moeten zijn.

Neem nou bijvoorbeeld de afgelopen maand Januari, er zijn zoveel nieuwe artikelen uitgekomen zoals een aantal nieuwe lijnen van Docraft, Leanne Creatief, Marianne Design, Nellie Snellen en dan ben ik er nog een aantal vergeten, in zulke maanden is het handig om een extra paar handen te hebben.

Daarom wordt het DT-team uitgebreidt met Eveliene, zij zal als "reserve" het DT komen versterken.
In de drukke maanden zal Eveliene aan de slag gaan om jullie van schitterende voorbeelden te voorzien.
Misschien zullen jullie de creatieviteit van Eveliene herkennen, ze heeft deel uitgemaakt van het DT van Nellie Snellen en maakt voorbeelden voor Avec die hun op o.a. beurzen gebruiken.

Willen jullie alvast kijken met wat voor technieken Eveliene werkt en wat voor moois ze allemaal maakt, dan kunnen jullie altijd even op haar blog rondsnuffelen.

Binnenkort zal de eerste creatieve uitspatting van Eveliene als DT-lid hier op het blog te bewonderen zijn.

2 opmerkingen:

 1. Wauuuuwww ,wat een mooi en warm welkom hier
  Ga er zowaar helemaal van blozen
  Ik sta jullie met heel veel plezier en creativiteit bij
  En vandaag me 1 ste vlop ontvangen ,dus de komende dagen ben ik wel ff" onder zeil" om hier een paar leuke voorbeelden voor jullie mee te maken
  Nieuwsgierig ..........hou het blog maar goed in de gaten


  Creatieve knutsel groetjes Eveliene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi eveliene
  welkom bij het team
  en ben benieuwd wat je allemaal er van gaat maken

  gr judith

  BeantwoordenVerwijderen