dinsdag 20 maart 2012

Woensdag 30 Mei 2012 - Verkoopmiddag in Terneuzen met workshop

Een paar dagen geleden heb ik op de site bij agenda alvast de datum bekend gemaakt van de volgende snuffelmiddag, na het succes van de 1e snuffelmiddag is er besloten om dit vaker te doen en is ook de datum voor de volgende snuffelmiddag alvast geprikt en met behulp van de lieverds, die hebben geholpen om de 1e snuffeldag tot een succes te maken, zullen we de volgende snuffelmiddag ook tot een gezellige middag maken.

Het idee van de dag zal voor een groot deel hetzelfde zijn als de 1e keer, alleen zal het verkoopgedeelte anders worden ingericht, op de vorige snuffelmiddag stond de rij voor de tafel met spullen, waardoor het snuffelen niet echt handig ging, deze keer worden de tafels met spullen verdeelt over de verkoopruimte en zal er meer plek zijn om te snuffelen.
Ik zal proberen om zoveel mogelijk artikelen mee te nemen die normaal op de site te vinden zijn zodat er lekker tussen gesnuffeld kan worden.

Naast de verkoop is er ook dit keer weer een leuke workshop.
Matty en Judith (van het DT) zullen een workshop geven, de workshop zal beginnen rond 14.00 รก 14.15, dit keer wordt er een leuk kadotasje gemaakt tijdens de workshop.
Matty en Judith hebben alvast een voorbeeld tasje gemaakt, de voorbeeldfoto’s hiervan zijn onderaan het bericht terug te vinden.
Aanmelden was bij de vorige keer geen succes, daarom kan er deze keer niet van te voren worden aangemeld, u kunt op de dag zelf gewoon aanschuiven zodra er een vrije plek aan de workshop tafel is.
De materialen voor de workshop zullen door Creapaleis ter beschikking worden gesteld, waardoor er geen kosten aan de workshop zitten, maar wel willen we vragen om zelf een potlood, snijmat, snijmes en rilpen mee te nemen.

Verder wordt er nog gekeken of er nog iets extra’s gedaan wordt, maar dit zal in de komende weken wel bekend worden.

En natuurlijk staat de koffie en/of thee ook voor u klaar.

De snuffelmiddag is op 30 Mei 2012.
De middag begint vanaf 13.30 tot 16.00.
Het kan altijd iets uitlopen, maar dat zien we op de dag zelf wel hoe het gaat.

Er zal gebruik worden gemaakt van de ruimte van "de Witte Vlinder", dit is hier een ideale ruimte voor, het adres is: Schependijk 34 te Terneuzen
(het is langs het kanaal, een "houten" woning eronder praktijkruimte, gelijk achter de blauwe loods van Jongeneel)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten