dinsdag 22 mei 2012

Fancy Dies

De fancy dies zijn die nieuwste mallen van Nellie Snellen, maar ze zijn nog niet echt bekend, terwijl ze toch een mooi resultaat hebben.
De meeste zullen misschien nog even terug denken aan de ponsen, want dezelfde techniek is er ook met de pons geweest, maar sinds dit jaar zijn de mallen uitgebracht die door eigenlijk de meest bekende machine's kunnen. 
Deze week wordt er op het blog aandacht aan deze mallen gegeven en daarnaast zullen ze op de snuffelmiddag worden voorgedaan, want zoals het er nu naar uit ziet is er een demo-tafel, daarop zullen de Vagabond en de Big Shot staan en zullen 1 of 2 dames van het DT met de fancy dies aan het werk zijn en daarnaast zal als Henny er de ruimte voor vindt ook Henny aan deze tafel aanschuiven, Henny maakt schitterende kaarten met de o.a. de Creatable mallen.

Maar nu terug naar de Fancy Dies, het eerste voorbeeld met deze mallen heb ik zelf gemaakt, ik was tijdens het stansen toch wel erg nieuwsgierig naar de mallen en ben er zelf toch ook eventjes mee aan de slag gegaan.

Gebruikte Materialen:
Craftables CR1216
Nellie`s Fancy Die FD001 & FD003
Do crafts Anita DIMENSIONS - WINGS
Sticker set 3D vlinders wit 12136-3610

2 opmerkingen:

 1. prachtig resultaat Bianca
  En ook ik ken ze alleen nog maar van de pons
  Maar als ik dit zo zie lijkt me dit wel weer veel makkelijker dan die ponsen,en de dei,s waar je zelf nog inde inkepingen in moest snijden
  Wat een gemak nu toch met die stans machine,s
  En fijn dat deze techniek daar doorheen kan


  groetjes eveliene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Very lovely creations..so sweet:)
  Big hug,
  Sonia

  BeantwoordenVerwijderen