vrijdag 31 augustus 2012

Woensdag 26 September 2012 - Snuffelmiddag


De datum van de snuffelmiddag stond al even gepland en nu is ook de workshop en de demo bekend, dus is alle info voor de volgende snuffelmiddag compleet.


Het idee van de dag zal voor een groot deel hetzelfde zijn als de vorige keer, de verkoopruimte zal ongeveer hetzelfde worden ingedeeld en ik zal proberen om zoveel mogelijk artikelen mee te nemen die normaal op de site te vinden zijn zodat er lekker tussen gesnuffeld kan worden.
Naast de verkoop is er ook dit keer weer een leuke workshop en een demonstratie met workshop mogelijkheid.
Matty en Judith (van ons DT) zullen een workshop geven, dit keer wordt er een leuke kaart met doosje gemaakt met als thema kerst, voor de creatievelingen die niets met kerst hebben kan hij ook gemaakt worden voor een verjaardag. 
De workshop zal beginnen rond 13.30.
Aanmelden voor de workshop kan bij Creapaleis. 
We willen u wel vragen om uiterlijk om 14.00 aanwezig te zijn, bent u er om 14.00 nog niet, dan wordt de plek niet meer gereserveerd en is het voor andere mogelijk om aan te schuiven.
Voor deelname aan de workshop willen we vragen om zelf een potlood, snijmat, snijmes en rilpen mee te nemen.
Als er plek over is kunt u ook op de middag zelf kijken of er een plek vrij is om mee te doen.
Henny zal ook dit keer weer de demostratie voorbereiden met een mooie kaart en een werkbeschrijving en patroon, zodat deze ook thuis nagemaakt kan worden, maar ook zal er dit keer de mogelijkheid zijn om bij Henny aan te schuiven en met haar begeleiding de kaart te maken op de snuffelmiddag.


Ook zal op deze dag Toet te koop zijn, Matty verkoopt Toet voor de Clinclowns en zal ze op deze dag mee nemen en verkopen op de snuffelmiddag, ze zullen te vinden zijn in de buurt van de workshoptafel maar ook bij de kassa.
Voor 5 euro kunt u zo'n leuke knuffel mee naar huis nemen of kunt u er één schenken aan een ziek kind in het ziekenhuis.En natuurlijk staat de koffie en/of thee ook voor u klaar.

De snuffelmiddag is op  26 September 2012.
De middag begint vanaf 13.30 tot 16.30.

Er zal gebruik worden gemaakt van de ruimte van "de Witte Vlinder", dit is hier een ideale ruimte voor, het adres is: Schependijk 34 te Terneuzen
(het is langs het kanaal, een "houten" woning eronder praktijkruimte, gelijk achter de blauwe loods van Jongeneel)ER KAN DEZE DAG MET PIN BETAALD WORDEN

2 opmerkingen:

  1. Nou nou jullie gaan het vast heeeeel druk krijgen met deze twee geweldige creaties, ik vind ze in ieder geval supermooi, alvast heel veel freubel plezier op 26 september.
    Lieve gr Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zal proberen om ook weer even te komen kijken. Altijd leuk zo'n creamiddag :)

    BeantwoordenVerwijderen