zondag 20 januari 2013

Woensdag 27 Februari 2013– Verkoopmiddag met workshop in Terneuzen

Het is zover, alle gegevens van de Snuffelmiddag zijn compleet, de datum was al eventjes bekend, maar nu kunnen we ook de workshops bekend maken. 


Ik zal beginnen met uit te leggen wat u kunt verwachten van deze middag.
Natuurlijk de verkoop van de hobbyartikelen die u gewoonlijk via de site (www.creapaleis.nl) kunt bestellen, ik ga proberen om zoveel mogelijk mee te nemen, zodat er lekker tussen de spullen gesnuffeld kan worden.

Daarnaast worden er 2 workshops gegeven.
Workshop 1
Deze workshop wordt gegeven door Matty & Judith.
Workshop 2
Deze workshop wordt gegeven door Henny.De workshops beginnen om 13.30 en aanmelden voor de workshop kan bij Creapaleis, geef bij opgave wel even door aan welke workshop u wilt deelnemen. 
We willen u wel vragen om uiterlijk om 14.00 aanwezig te zijn, bent u er om 14.00 nog niet, dan wordt de plek niet meer gereserveerd en is het voor anderen mogelijk om aan te schuiven.
Voor deelname aan de workshop willen we vragen om zelf een potlood, snijmat, schaartje, snijmes en rilpen mee te nemen.

En natuurlijk staat de koffie en/of thee ook voor u klaar.

De middag begint vanaf 13.30 tot 16.30.

Er zal gebruik worden gemaakt van de ruimte van "de Witte Vlinder", dit is hier een ideale ruimte voor, het adres is: Schependijk 34 te Terneuzen
(het is langs het kanaal, een "houten" woning eronder praktijkruimte, gelijk achter de blauwe loods van Jongeneel)


BETALING VIA PIN IS DEZE MIDDAG MOGELIJK.

2 opmerkingen:

 1. Hallo, U zult waarschijnlijk wel bedoelen dat je om 13.00uur aanwezig moet zijn omdat de workshop om 13.30uur begint.Er staat nl dat je om 14.00uur aanwezig moet zijn omdat de plaats anders naar iemand anders gaat.
  Voor mij is het niet belanrijk omdat ik niet kan komen maar voor anderen wellicht wel fijn als het aangepast wordt en er geen verwarring over kan ontstaan.
  Groetjes Hanny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De workshops starten om 13.30 dat staat, ze hebben uiterlijk tot 14.00 om aanwezig te zijn, daarna wordt de plek niet meer gereserveerd.

  Ik heb het nog een keer over gelezen,maar volgens mij staat het er duidelijk.
  Wegens omstandigheden zal niet iedereen er exact om 13.30 zijn, vandaar dat we de marge hebben gehouden tot 14.00 om aanwezig te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen